“ De vergadering sloten we af met een tennisclinic van Tjerk Bogtstra, fantastisch!”

Eric van de Berg | Brains Beheer Nederland

Vergaderen is topsport

Topsporters presteren het beste in een omgeving die volledig op hen is afgestemd. Vergaderingen, trainingen en presentaties vragen vaak topprestaties van u en uw medewerkers.
Tenniscenter Heuvelrug begrijpt als geen ander het belang van de juiste omgeving en de beste faciliteiten. Tenniscenter Heuvelrug beschikt over een 3-tal vergaderruimten: de Businesslounge, Davis Cup Zaal en voor grote groepen de Wimbledon zaal

Business lounge

Het is optimaal vergaderen in onze sfeervol ingerichte businesslounge met uitzicht op de indoortennisbanen. U kunt gebruik maken van het aanwezige horecapunt.

Davis Cup Zaal

Voor bijeenkomsten tot ca. 60 personen kunt u gebruik maken van de Davis Cup Zaal, direct gelegen aan ons zonnige buitenterras. Desgewenst kan een deel van het terras voor uw gezelschap worden afgescheiden.

 

De Wimbledon Zaal is onze multifunctionele (sport)zaal, ideaal voor groepen van meer dan 75 personen. Deze ruimte leent zich bij uitstek voor examens, brainstormsessies, trainingen en activiteiten met een sportiever karakter. Ook theatertrainingen of debatsessies à la het Lagerhuis komen in deze zaal helemaal tot hun recht.

 

De vergaderruimtes zijn voorzien alle moderne voorzieningen zoals beamers, whiteboards, WIFI en een aangename luchtbehandeling. U hoeft zich nergens zorgen over te maken. Alles wordt verzorgd met oog voor detail, gevoel voor sfeer en vooral: passie voor topprestaties.

 

Bij Tenniscenter Heuvelrug kunt u in alle rust actief aan de slag. Wij bieden u diverse mogelijkheden: trainingen, bedrijfsdagen, vergaderingen, congressen, klant/relatiedagen, teambuilding, kick-off sessies, boekpresentaties en bedrijfsuitjes.

U zegt het maar! Een gastvrij, persoonlijk onthaal en een professionele service staan borg voor het succes van uw bijeenkomst.

 

Tenniscenter Heuvelrug is centraal gelegen in Nederland, in de bosrijke omgeving van Doorn. Het center is uitstekend bereikbaar per eigen vervoer en beschikt over een ruime, gratis parkeergelegenheid. Nieuwsgierig geworden? Neem gerust contact met ons op.