“Tennis, golf, sportief vergaderen en een fantastische horeca…
alles onder één dak!”

In de bossen van Doorn staat hét nieuwe topsport tenniscenter van Nederland.

Tenniscenter Heuvelrug is een modern sportcomplex met zes splinternieuwe indoorbanen en vier gravel buitenbanen.
U tennist op plexipave hardcourt banen van hetzelfde materiaal als dat van de Australian Open. Tenniscenter Heuvelrug biedt niet alleen ruimte aan recreanten: het center vormt de thuisbasis van de BK Tennis Academy van voormalig Davis Cup captain Tjerk Bogtstra en oud-tennisprof Tom Kempers. Kortom, de tennistoppers van nu en de toekomst spelen ook op onze banen. U bevindt zich dus in goed gezelschap!

Verhuur op maat

Wilt u verzekerd zijn van een tennisbaan op een vaste dag en een vast tijdstip? Elke week gegarandeerd tennisplezier op de modernste indoorbanen of buiten op onze gravel banen. Dan is een contractbaan misschien een optie voor u. Liever geen vast tijdstip? Onze banen zijn tegen zeer voordelige tarieven ook los te huren. Nadere informatie vindt u onder Tarieven.

 

Gezellig napraten

Na uw sportieve of zakelijke inspanningen heten wij u graag welkom voor een hapje en een drankje. Onze regelmatig wisselende menukaart biedt u naast gezonde, lichte lunches ook diverse maaltijden. In de zomer is ons zonnige buitenterras geopend. Onze medewerkers staan graag voor u klaar! Neem gerust Contact met ons op!

 

Contractbaan

Wilt u verzekerd zijn van een tennisbaan op een vaste dag en een vast tijdstip? Elke week gegarandeerd tennisplezier op de modernste hardcourt banen of buiten op de gravel banen.
In het winterseizoen kunt u een contract afsluiten voor een binnenbaan op een vast tijdstip in de week. De contractperiode omvat 29 weken voor een baan doordeweekse dag of 28 weken voor een baan in het weekend. Een kortere contractduur is niet mogelijk.